Gratis waardebepaling?

Diensten waar wij u graag bij willen helpen

- Aan- en verkoop onroerend goed
- Taxatie
- Hypotheken
- Huur en verhuur

Sinds er geen wettelijke beediging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerendgoed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Om in het VastgoedCert register ingeschreven te blijven, moeten makelaars en taxateurs aantonen dat hun kennis op het vakgebied wordt bijgehouden. Dit is een garantie dat de makelaars voortdurend op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen in de makelaardij.

Onze makelaar Ede Marcel Talsma is gecertificeerd.

Hoe gaan wij te werk?
Wij overleggen eerst met u waar de taxatie voor benodigd is en gaan dan voor u naar het desbetreffende woning/object, taxeren deze en brengen vervolgens een officieel taxatierapport voor u uit.  De geldverstrekkend instellingen vereisen een taxatierapport dat is opgesteld door een erkend makelaar/taxateur die is ingeschreven in het register voor registermakelaar-taxateur. Onze taxatierapporten voldoen hier vanzelfsprekend aan. Dit rapport kunt u ondermeer gebruiken:

  • bij de aankoop van onroerendgoed
  • bij de verkoop van onroerendgoed
  • bij het verkrijgen van een hypotheek
  • bij erfenis aangelegenheden
  • bij een brandverzekering
  • als tegen taxatie i.v.m. de onroerende zaak belasting
   

 

        
       

Talsma makelaardij is aangesloten bij VastgoedPro en op onze dienstverlening zijn de Algemene Consumentenvoorwaarden van VastgoedPro van toepassing.