U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6718 HR Ede

Omschrijving

Uw Droom Penthouse in Kernhem: Comfort en Luxe in een Prachtige Omgeving

Uw Droom Penthouse in Kernhem: Comfort en Luxe in een Prachtige Omgeving

Bent u op zoek naar een stijlvol en modern penthouse waar u zo in kunt trekken? Maak kennis met dit prachtig gerenoveerde en gemoderniseerde penthouse, gelegen in de jonge en levendige wijk Kernhem. Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos en comfortabel leven, inclusief drie ruime slaapkamers, een royale woonkamer, een gezellige woon-/leefkeuken en een inpandig balkon (loggia).

Dit penthouse ligt in de gewilde wijk Kernhem. Een groot pluspunt is dat het dicht bij het winkelcentrum Parkweide ligt. Hier vind je onder andere meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen, maar ook een banketbakker, slager, groenteboer, kapsalon, lunchroom en een drogist. De uitvalswegen A12 en A30 zijn binnen enkele minuten bereikbaar, wat zorgt voor uitstekende verbindingen naar de rest van het land. Daarnaast is er volop gratis parkeerruimte rondom het complex inclusief laadpalen voor je elektrische auto.

In 2022/2023 is het appartement door de huidige bewoners grotendeels gemoderniseerd en geüpgraded. Zo is er onder meer een geheel nieuwe high-end keuken geplaatst inclusief apparatuur van de hoogste kwaliteit, en zijn er nieuwe stopcontacten, vloeren en deuren geplaatst. Het stucwerk op de muren en het verfwerk binnenzijde zijn geheel opnieuw gedaan en is er een inloopkast in de master bedroom gerealiseerd.

Appartementencomplex:
Afgesloten entree met video intercom installatie, de lift en toegang naar de achter gelegen bergingen. Met de lift is de bovenste etage bereikbaar en stapt u direct uit voor de entree van het appartement.

Indeling: de hal geeft toegang naar vrijwel alle verblijfruimten; indien u direct links afslaat komt u terecht in de ruime en gezellige woon-/leef keuken.

Deze beschikt over een splinternieuw en hoog kwalitatief keukenblok (december 2023) voorzien van een Bora inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, spoelbak, klimaatkast (Liebherr), oven/magnetron (Bosch), vaatwasser (Bosch), (losse) Amerikaanse koelkast (Samsung) en een natuurstenen aanrechtblad.

Vanuit de eetkamer/keuken heeft u toegang naar de lichte woonkamer welke beschikt over een Frans balkon. Aansluitend aan de woonkamer heeft u toegang naar de loggia. Een ideale ruimte om het hele jaar door van te genieten. In de zomermaanden biedt de loggia een perfecte plek om heerlijk in de zon te zitten en te ontspannen. Zodra de winter aanbreekt, kunt u de accordeon ramen sluiten, waardoor u een warme en beschutte ruimte creëert waar u nog steeds van de zon kunt genieten. Deze veelzijdige loggia maakt elk seizoen bijzonder comfortabel en biedt u altijd de mogelijkheid om elk seizoen het buitenleven naar binnen te halen.

Vanuit de centrale hal heeft u toegang naar alle drie de (slaap)kamers en het toilet.
De eerste (slaap)kamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en beschikt over een deur naar de balustrade.

Ook de master bedroom is gelegen aan de achterzijde van het appartement en beschikt over een praktische inloopkast. Vanuit deze kamer heeft u toegang naar de ruime badkamer welke geheel is betegeld met marmeren tegels en is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, twee (design) wastafels, twee hangkasten en een design radiator. Ook is de gehele badkamer v.v. inbouwspots en mechanische ventilatie.

De derde kamer is aan de voorzijde gelegen (ook via deze kamer komt u uit in de loggia) en hier bevindt zich de aansluiting wasmachine/droger en airco installatie.

Aan de achterzijde van het complex bevindt zich uw berging. Ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensgebonden spullen of andere opbergbehoeften.

Bijzonderheden:
• Totaal gebruiksopp.: ca. 135 m2 (incl. loggia)
• Loggia: ca. 10 m2
• Inhoud woning: 376 m3
• Bouwjaar: 2000
• Bijdrage VvE is € 270,- per maand
• Eco bouw, volledig geïsoleerd
• Warm water via centrale voorziening
• Verwarming via stadsverwarming.
• Gehele appartement v.v. laminaatvloer
• Elektrisch bedienbare zonnewering over de volledige breedte aan de voorzijde.
• Schilderwerk buitenkant voorzijde in 2023 uitgevoerd.
• Gehele appartement v.v. geïntegreerde airconditioning (behalve loggia). Voor een optimaal binnenklimaat, zelfs op de warmste dagen.

Kortom, dit penthouse biedt de perfecte mix van modern, comfort, ruimte en luxe, in een omgeving die rijk is aan voorzieningen en gemak. Bent u op zoek naar een instapklaar appartement die van alle gemakken is voorzien? Dan is dit penthouse precies wat u zoekt! Neem contact op voor een bezichtiging en kom snel een kijkje nemen.

Oplevering medio midden september 2024


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij