U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6715 EB Ede

Omschrijving

Goed onderhouden en ruime Eengezinswoning met garage, 5 slaapkamers, 14 zonnepanelen en een energielabel A.

Ben je op zoek naar een vrijwel instapklare woning waar je met het hele gezin kunt genieten van ruimte en comfort? Dan ben je bij de Munnikenhof 10 in Ede aan het juiste adres! Deze zeer royale tussenwoning, voorzien van 5 slaapkamers en een garage, is de ideale plek voor gezinnen met kinderen.

Royale en Moderne Woning:
Met een woonoppervlakte van 128 m² is deze woning royaal te noemen. De afgelopen jaren is de woning op diverse punten gemoderniseerd, zoals nieuw gestucte muren, vloerisolatie, gerenoveerde trappen, houten gevelbekleding vervangen door kunststof, gehele voorzijde voorzien van rolluiken en het plaatsten van 14 zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Kindvriendelijke Omgeving:
De woning ligt aan een rustige straat in een kindvriendelijke wijk, waar speelplezier en veiligheid voorop staan. Op korte afstand vind je diverse basisscholen, een kinderdagverblijf, meerdere speeltuinen en een winkelcentrum. Parkeerplaatsen zijn er voldoende aan zowel de voor- als achterzijde van de woning.

Indeling
Begane grond:
Via de ruime voortuin kom je bij de overdekte entree. De hal, voorzien van een moderne meterkast, leidt naar de gezellige en strak afgewerkte woonkamer met een laminaatvloer en een design houtkachel. Dankzij de vele ramen en schuifpui aan de achterzijde geniet je hier van veel daglicht. De moderne keuken is aan de achterzijde gelegen en is uitgerust met alle benodigde (inbouw)apparatuur zoals een Quooker, Amerikaanse koelkast, vaatwasser, afzuigkap, 5 pits inductie, combi oven en een stoombak oven.

Via een tussenhal toegang naar de toiletruimte en trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop met een vaste kast en drie slaapkamers van respectievelijk 11 m², 11,7 m² en 6,6 m². De ouder slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kast en heeft toegang tot een (gedeeld) balkon. De stijlvolle badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, toilet, douche cabine en een design radiator.

Tweede verdieping:
Hier vind je nog eens twee sfeervolle slaapkamers, een wasruimte met alle aansluitingen voor de wasapparatuur en een kast met de Cv-installatie. De kamer aan de achterzijde beschikt over een dakraam (met rolluik) en is ca. 9 m2. De kamer aan de voorzijde is ca. 10 m2.

Vliering:
De vliering biedt nog eens extra bergruimte, is bereikbaar via een vlizotrap en is voorzien van een dakraam en geïsoleerde vloer.

Multifunctionele Garage:
De stenen garage is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergzolder en elektra aansluiting en elektrisch bedienbare kanteldeur. Deze ruimte kan niet alleen dienen als berging voor een auto of motoren, maar is ook perfect om te bouwen naar bijvoorbeeld een kantoor of praktijkruimte aan huis. Zo kun je werk en privé uitstekend combineren zonder concessies te doen aan je wooncomfort. De afmetingen van de garage zijn ca. 5,55 m x 2,91 m (binnen maten).

Tuin:
De keurige achtertuin is gelegen op het noordoosten, is voorzien van een terras, hottub, beplanting en een hout hok. Hier vind je ook de toegang naar de garage. De tuin is ca. 5,5 meter breed en ca. 15 meter diep (inclusief de lengte van de garage).

Bijzonderheden:
Gebruiksopp. wonen: ca. 128 m2
Perceel: 161 m2
Inhoud ca. 478 m3
Bouwjaar: 1976
Voorzien van 14 zonnepanelen (2020)
Cv-installatie: Remeha Avanta C35, bwjr. 2008 (eigendom)
Zonnescherm aan de achterzijde over gehele breedte (elektr. bedienbaar)
Garage: 2,91 m x 5,55 m
Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving
Veldhuizerbos en park op loopafstand voor een dagelijkse wandeling
Oplevering half december 2024

Kortom, Munnikenhof 10 in Ede biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort en een kindvriendelijke omgeving. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat je verrassen door deze prachtige woning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij