U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6713 NA Ede

Omschrijving

Ruime Vrijstaande Woning met 4 (slaap)kamers, garage, zonnepanelen, energielabel A en gelegen in het Groenrijke Beatrixpark

Ruime Vrijstaande Woning met 4 (slaap)kamers, garage, zonnepanelen, energielabel A en gelegen in het Groenrijke Beatrixpark

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je woongeschiedenis? Ontdek deze charmante vrijstaande woning met garage, gelegen in de geliefde en kindvriendelijke wijk Beatrixpark in Ede. Een perfecte plek voor doorstromers die ruimte, comfort en een groene omgeving zoeken.

Geniet van maximale privacy in deze vrijstaande woning met een perceel van maar liefst 547 m². De woning beschikt over een ruime garage met een unieke extra slaapkamer erboven, bereikbaar via een eigen trapopgang. Deze woning is gelegen loopafstand van het Intercity station Ede-Wageningen, scholen, speeltuin, maar ook op korte afstand van het centrum van Ede en snelle toegang tot de A12 en A30 via de spoortunnel.

Deze woning combineert het comfort van modern wonen met de rust en ruimte van een groene wijk. Een ideale kans voor doorstromers die op zoek zijn naar een nieuwe stap in een gezellige en goed bereikbare omgeving.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toegang tot de woonkamer, toilet en trap naar de eerste verdieping.
Ruime en lichte woonkamer voorzien van twee airco’s, luxe gashaard met prachtige marmeren schouw, een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Vanuit het eetgedeelte bereik je via een schuifpui de diepe achtertuin.

De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, oven, combi magnetron, heet water kraan, composiet aanrechtblad en een fraaie (los staande) koelkast.

De bijkeuken is direct bereikbaar vanuit de keuken, met toegang tot de garage, trap naar slaapkamer boven garage en de achtertuin.

Eerste verdieping:
Drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste aan de achterzijde over de volle breedte van de woning. De luxe badkamer beschikt over een bad, douche, dubbele wastafel, design radiator, tweede zwevend toilet en vloerverwarming.

Vliering:
De vliering is bereikbaar via een vlizotrap, deze verdieping biedt extra opslagruimte.

Boven de garage:
Via de bijkeuken is de trapopgang naar een ruime 4e slaapkamer gelegen boven de garage, ideaal voor bijvoorbeeld gasten of als thuiskantoor.

Buitenshuis:
Diepe Achtertuin: gelegen op het zuidoosten, met een totale perceelgrootte van 547 m². De hoge haag aan de voorzijde zorgt voor veel privacy.
Parkeren: ruimte voor twee auto's op eigen terrein/oprit voor de garage.

Garage:
Ruime en droge garage van ca. 20 m2 met elektrisch bedienbare garage deur.

Bijzonderheden:
Woonopp.: ca. 146 m2
Inhoud: ca. 603 m3
Perceel: 547 m2
Bouwjaar 1997, houtskeletbouw.
9 stuk zonnepanelen (2021)
CV ketel: ATAG uit 2015 voor verwarming en warm water.
Energielabel A: energiezuinige woning met volledige isolatie.
Beiden airco’s kunnen ook verwarmen.
Gelegen in een rustige, groene straat in het Beatrixpark.

Oplevering in overleg.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Gratis waardebepaling Terug naar boven
Sluit menu Talsma Makelaardij